The professional On-line shop with the wholesale prices.   
[Nederlands] [English] [Deutsch]
  Home
Service Payments Home delivery Contact Contactpersons Postage
  Products
Accessoires
Mounting equipment
Solar power
CI-moduls
Coax & connectors
DVB-T
Erotic
Harddisks
Cables
Lnb & switches
Mediaplayer
Measurement devices
Network / LAN
Receivers
Satellite dishes
Smartcards
Used
 
  Special
Service
Payments
Home delivery
Contactpersons
General sales conditions.
Postage
Assemble
maintenance subscription
retouren
Exchange links
Verhuur apparatuur.

 

 

 

Home Solar Set van Newpower € 692,00    


Home Solar Set van Newpower. € 692,00

Articlecode: 200002

De Home Solar set van Newpower.


Zonnepanelen plug & play set in een handomdraai plaatsen
Heb je een plat dak of genoeg ruimte in je tuin? Met de complete Home Solar Set van Newpower voor € 692,- incl. BTW start je eenvoudig met het besparen van je energiekosten. Steek de stekker in een stopcontact en wek je eigen zonne-energie op in combinatie met uw slimme energiemeter.

Wanneer je de energie niet direct gebruikt, lever je aan het net. Bespaar zo direct op je energiekosten. Door het eenvoudige plug & play systeem sluit je je zonnepanelen gemakkelijk zelf aan.

De Newpower Home Solar Set bestaat uit twee panelen van 300 Wp, één micro-omvormer inclusief al het benodigde installatiemateriaal.

Gemakkelijk zelf plaatsen

De Home Solar Set Portrait is in 20 minuten opgesteld en dan kan het opwekken van energie beginnen! Gemakkelijker kan het niet, zonnepanelen rechtstreeks aansluiten op het stopcontact. Newpower heeft voor u de oplossing in stekkerklare zonnepanelen. Let wel op dat er op een lege groep maximaal 3600 Watt aangesloten kan worden.


Met onze complete set kun je eenvoudig je eigen energie genereren en terug leveren via een gewoon stopcontact. Na een periode van drie jaar is de investering al terugverdiend en begin je geld te verdienen. Ideaal voor op een schuur, vakantiehuis of tuin.

instructiefilm

Ervaring


Veelgestelde vragen

Hier staan de veelgestelde vragen over de plug & play zonnepanelen van Newpower. Staat je vraag er niet tussen? Wij helpen je graag.

Wat zijn de regels?

De Newpower Solar Set is een Plug & Play zonnepaneel en valt onder de warenwet (nVWA), net zoals andere elektrische laagspanningsapparatuur. Ons product is CE gecertificeerd conform de eisen voor laagspanningsapparatuur. Apparatuur die door middel van aansluitsnoeren en verlengsnoeren op de elektriciteitsvoorziening wordt aangesloten vallen niet onder het bouwbesluit uit 2012. De NEN1010 is dan ook niet van toepassing op Plug & Play.

Garantie en service

Afmetingen:

Lengte 166,4 cm        
Breedte 99,2 cm
Hoogte 20 cm        

Opbrengst per paneel:

300 Wp per paneel        
255 KwH per paneel per jaar gem.
125 EURO per paneel per jaar gem.

Garanties

10 jaar per set incl omvormer

Hoeveel sets kunnen er op 1 electriciteit groep aangesloten worden?

Op 1 lege groep kan maximaal 3600 Watt worden aangesloten. Dit zijn 6 NP Energy DUO sets (per set 2x 300 Wp paneel) als er geen ander apparaat op die groep is aangesloten. U kunt ook eenvoudig een extra groep laten aanleggen voor uw zonnepanelen.

Wat gebeurt er als er schaduw op mijn dak komt?

Wij werken met 1 micro-omvormer voor 2 panelen. Dat betekent dat als uw meerdere sets op uw dak heeft staan en op 1 set valt schaduw, dit geen effect heeft op de opbrengst van de andere sets.

Hoe verbind ik meerdere sets met elkaar?

Bij een bestelling van meer dan 1 set leveren wij standaard zogenaamde ‘doorluskabels’ mee. Daarmee zijn de sets gemakkelijk aan elkaar te verbinden en gaat er maar 1 stekker naar het stopcontact. U heeft dan ook maar 1 opbrengstmeter nodig. Als de sets los van elkaar staan, dan moeten ze ook apart aangesloten worden.
Hoeveel ballast moet ik leggen?

Om garant te staan dat ons product bestand is tegen alle weersomstandigheden adviseren wij in totaal maximaal 30 kilo op elke installatiebeugel en 20 kilo in de ballastbak. Dit is de maximale ballast waarmee alle weersomstandigheden gedekt zijn.

Vaak is deze maximale ballast niet nodig om deze extreme weersomstandigheden bij u minder voorkomen. Denk aan wind bij de kust.

Waar kan ik mijn BTW terugvragen?

Op de website van de belastingdienst kunt u eenvoudig de door u betaalde BTW terugvragen met de factuur die u van ons ontvangt.Is mijn dak geschikt?

Onze zonnepanelen set kan geplaatst worden op een plat dak of in de tuin. Er zijn wel een aantal zaken die belangrijk zijn om in de gaten te houden voordat u de set plaatst op uw dak:

Is uw dak stevig genoeg?

De set weegt exclusief ballast 40 kilo. Elke set heeft daarnaast een maximale ballast van 80 kilo nodig om tegen alle weersomstandigheden bestand te zijn. Let er dus goed op dat uw dak dit gewicht aankan, want anders is het een risico dat er scheuren en dus lekkages in uw dak komen.

Is er genoeg ruimte?

Er moet genoeg ruimte op uw dak zijn om een of meerdere sets te plaatsen. Genoeg ruimte betekent dat wij adviseren om de sets niet geheel aan de rand van het dak te plaatsen. Bij heftig weer kan het zijn dat de set wat beweegt en daarom adviseren wij om een aantal cm afstand van de dakrand aan te houden. Hoe hoger het dak waarop de set komt te staan, hoe meer ruimte er nodig is, want hoe harder de wind kan zijn.

We adviseren onze klanten om anti-slipmatjes onder de beugels te plaatsen. Dat beschermt uw dak en is een extra maatregel tegen wind.


Komt er zon op uw dak?

De opbrengst van zonnepanelen is het grootst als ze op het zuiden gericht liggen. Maar niet voor ieder huis is een oriëntatie op het zuiden mogelijk; denk bijvoorbeeld aan rijtjeshuizen die in een andere windrichting staan of woningen in de schaduw van een hoog gebouw. In zulke gevallen kunnen de zonnepanelen het beste naar het zuidoosten of zuidwesten gericht worden. Bij ligging op het oosten of westen is de opbrengst bij deze hellingshoek ongeveer 20 procent lager en op het noorden is die 45 procent lager.

Is er een stopcontact in de buurt?

De NP Energy plug & play set wordt aangesloten met een stekker in het stopcontact. Als u meerdere sets op 1 dak wil plaatsen, dan leveren wij zogenaamde doorluskabels mee. Deze kabels verbinden de sets aan elkaar en uiteindelijk gaat er nog steeds 1 stekker naar het stopcontact. Onze kabel naar het stopcontact is 8 meter.


692.00 euro


Quantity
 
 
 
Shoppingcart
Quantity Product  
Shoppingcart
 
  Offers
 
Paraprot € 21,95.
Paraprot € 21,95.
 
Reinigingsspray € 9,95.
TV Clean Kit € 9,95.
 
Redlight HDTV Elite Fusion € 119,95.
Redlight HDTV Elite Fusion € 119,95.
 
TP-link Dlan Kit € 59,95.
TP-link Dlan Duo Starter Kit. € 59,95.
 
Mediaguard cam € 59,95.
Mediaguard cam € 59,95.
 
M7 CAM 701 CanalDigitaal Module € 89,95.
M7 CAM 701 CanalDigitaal Module € 89,95.
 
Sat signaal versterker. € 12,95
Satellite cable amplifier € 12,95
 
Amiko Bliksem Protector € 7,95
Amiko lightning Protector € 7,95